Un chiriaș din Cluj bate obrazul administrației locale: „Nu mai rezistăm psihic/Nu se poate să se strice ceva de zeci de ori în același loc”


Un chiriaș din Cluj care locuiește în cartierul Zorilor spune că nu mai rezistă din cauza lucrărilor desfășurate de administrația locală atât ziua, cât și noaptea în zonă. Oamenii se plâng că se intervine în același loc de zeci de ori și nu înțeleg de ce nu se poate interveni o singură dată, pentru minimalizarea deranjului.

Acesta menționează că pe aceeași stradă se află și Spitalul Clinic de Recuperare, pacienții căruia au la fel nevoie de liniște. 

„Locuiesc de câțiva ani pe Viilor. Nu se mai poate așa, mereu se fac lucrări se sfărâmă strada. În ultimele două luni au venit de trei ori. Eu înțeleg că sunt necesare intervențiile, dar nu se pot face o dată și bine? 

S-au făcut în trei ani de când locuiesc aici noaptea, acuma ziua, dar deja nu mai rezistăm. Este inadmisibil. Zbârnâie toți pereții și nu mai rezistăm psihic cu asemenea gălăgie. 

Rugăm seriozitate în rezolvarea acestor probleme, sunt zeci de studenți în zonă care au chirie și avem nevoie de liniște, la fel și spitalul de recuperare unde se află bolnavi. Este lipsă de respect pentru cetățeni. Nu se poate să se strice ceva de zeci de ori în același loc”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Comentarii Facebook