Un bistrițean a fost prins beat și drogat la volan, pe străzile Clujului


Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins beat și drogat la volan de polițiștii clujeni, în timp ce conducea pe strada Clujului din municipiul Gherla. Tânărul șofer din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 12 noiembrie, în jurul orei 16.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit pentru verificări un autoturism, condus pe strada Clujului din municipiul Gherla, de un tânăr de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii l-au testat pe acesta cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, transmite IPJ Cluj.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui  vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, iar față de conducătorul auto a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Comentarii Facebook