”Un bebe, un arbore”, proiect lansat de Boc la Cluj. Primarul a plantat arţari canadieni alături de părinți - VIDEO și FOTO

 

Primarul Emil Boc a plantat mai mulți arbori pentru nou-născuţi, miercuri, 7 noiembrie, pe malul lacului din Gheorgheni.

 

Copacul va creşte mare, mare, va purta numele tău şi o să ai grijă de el”, i-a spus Emil Boc unuia dintre micuţi pe care l-a și ținut în brațe.

 

Între 1 septembrie şi 15 octombrie s-au născut 623 de copii în Cluj-Napoca, iar 405 au solicitat, prin intermediul părinţilor, să se planteze câte un copac cu numele lor. Mă bucur că acest proiect ”Un bebe, un arbore” este atractiv pentru clujeni, pentru părinţii bebeluşilor care s-au născut. Sunt convins că, după ce vor creşte, vor avea grijă de copacul plantat, să îl ude, să îl îngrijească, să îl toaleteze, iar nouă, când vom fi bătrâni, să ne dea o cană de apă sau un pahar de bere. Aici va fi un parc frumos, cu copaci plantaţi care poartă numele copiilor care s-au născut în municipiul nostru”, a declarat Emil Boc.

 

Proiectul a fost lansat în 2005, în timpul primului mandat de primar al lui Emil Boc, și reluat în acest an. 

 

Emil Boc și-a amintit cum era în postura de proaspăt tătic. VEZI IMAGINI de COLECȚIE - FOTO și VIDEO

Comentarii Facebook