Ion Novăcescu, desființat de Realitatea TV, postul la care lucrează. Jurnalistul a reclamat televiziunea la CNA

 

Jurnalistul cluejan Ion Novăcescu a fost atacat dur de Realitatea TV, într-o emisiune care a fost difuzată marți seara. 

 

Realitatea TV Bucuresti m-a atacat violent ieri, toată ziua, difuzând la ore de maximă audiență (înaintea Știrilor) o mizerie jurnalistică, marca Silviu Manastire, care, banui, că a executat o comandă politică de denigrare a mea în postura de ”candidat” la alegerile parlamentare”, a scris pe blogul lui Novăcescu.

 

Jurnalistul este angajat la Realitatea TV Cluj, unde realiza o emisiune de scurt timp. El a reclamat la CNA postul Realitatea TV. 

 

Concret: în rubrica de mare audiență - Dosar de candidat, realizată de fostul ziarist clujean, Silviu Mănăstire, cel care a fost colaboratorul lui Liviu Man la gazeta de Cluj și apoi a ”deținut” franciza la Gardianul de Transilvania - s-au difuzat informații false și calomnoase despre mine și ”candidatura”!!! mea la Parlament. Ca în orice operațiune de linșare mediatică sunt doua aspecte: unul negativ și altul pozitiv. În ciuda insistențelor mele către ”profesionista” redacție bucureșteană și către ”bossul” realității, Cozmin Gusa (căruia i-am trimis trei mesaje telefonice), pentru a le spune că nu sunt candidat și că e absurd să mi se facă un portret de candidat, din moment CE NU CANDIDEZ, mizeria lui Mănăstire a continuat să fie difuzată pe post, inclusiv la ora 22,50. A continuat să fie difuzată, chiar în ciuda somației că-i voi reclama la CNA”, a mai scris Novăcescu.

 

El ar fi urmat să candideze la un post de parlamentar din partea PP-DD, dar a refuzat oferta pentru că șansele de izbândă erau foarte mici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Ion Novăcescu și-a anunțat demisia de la Realitatea TV, direct pe Facebook: ”Din motive de onoare si ca urmare a linsajului mediatic la care am fost supus ieri de catre realitatea TV Bucuresti, prin atacul la persoana la care am fost supus in rubrica: Dosar de candidat, am decis sa renunt la colaborarea cu Realitatea TV Cluj si Realitatea FM. In consecinta, desi regret mult, nu mai pot sa fac emisiunea de sambata si nici emisiunile de la radio. Mai regret si faptul ca nu voi materializa proiectul pe care l-am gandit si care a fost sustinut de catre Rares Bogdan, directorul general al grupului de presa: Ziua de Cluj - Realitatea Cluj. Ii multumesc pentru sustinerea sa!

Comentarii Facebook