Un batran din Cluj a murit in strada si cadavrul nu a fost ridicat de nimeni doua ore si jumatate!


Un batran din Cluj Napoca a murit in strada in jurul orei 12.00, din cauza unui stop cardio-respirator, si nimeni nu a ridicat cadavrul timp de doua ore si jumatate.

Barbatul a fost la medic in jurul orei 9.00 si a iesit dupa circa 30 de minute, cand a cazut in strada, acuzand dureri in zona inimii. Ambulanta a fost chemata pe Aleea Padin si martorii sustin ca ar fi ajuns cu intarziere. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva si au constatat decesul.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca mortul a fost luat din strada in jurul orei 12.00.

"Un barbat in varsta de 82 de ani, cu istoric medical si care suferea de boli de inima a fost la medic si la iesire i s-a facut rau. Ambulanta a ajuns la fata locului si medicii au constatat decesul din cauza unui stop cardio-respirator. Sotia a fost informata de catre politisti ca trebuie chemati cei de la pompele funebre, dar ea a refuzat pana cand nu sosesc membrii familiei", a declarat Gina Pop.

Reprezentantii Ambulantei Cluj se apara si spun ca dupa constatarea decesului nu au putut sa ia si corpul neinsufletit pentru ca acest lucru nu este permis.

Comentarii Facebook