Duminica 28 Aprilie

Un bărbat și-a atacat concubina în noaptea de Revelion, în Cluj-Napoca. Agresorul s-a ales cu ordin de restricție și brățară electronică


Un scandal domestic a izbucnit în noaptea dintre ani, într-un imobil din Cluj-Napoca.

Un bărbat de 42 de ani a lovit o femeie de 29 de ani, concubina acestuia. Bărbatul s-a ales cu ordin de restricție și brățară electronică de supraveghere. 

,,La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 04.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre un caz de violență domestică înregistrat la un imobil din municipiu.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la imobilul în cauză, identificând o femeie de 29 de ani și concubinul acesteia de 42 de ani.

În baza O.M.A.I. 146/2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică de către polițiști, s-a procedat la evaluarea situației de fapt pe baza formularului de evaluare a riscului, concluziile rezultate indicând existența unui risc iminent în cazul femeii.”, a transmis IPJ Cluj.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, însă aceasta nu a fost transportată la spital.

Astfel, bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru luarea măsurilor legale, fiind emis ordin provizoriu de protecție și montarea unei brățări electronice de supraveghere.

Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, iar victimei i-a fost adus la cunoștință dreptul de a formula o plângere penală, precum și prevederile legale în astfel de situații.


Comentarii Facebook