Clujenii din Borhanci, nemulțumiți de calitatea străzii pe care locuiesc: ,,Noroi de nedescris/ Nefiind trotuare nu ai cum să nu te murdărești”


Clujenii care locuiesc pe strada Veseliei din Colonia Borhanci se plâng de faptul că după fiecare ploaie, strada lor arată deplorabil fiind plină de noroi. Aceștia reclamă că mocirla de pe stradă le ajunge în case și cer autorităților locale să intervină. Potrivit localnicilor lucrurile s-au înrăutățit după lucrările realizate la sistemul de canalizare. 

,,Bună ziua, După lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe strada Veseliei s-a pus un material care s-a transformat în noroi. Zilnic îl mutăm pe roțile mașinilor și pe încaltaminte.

Este o situație foarte neplăcută pentru locuitorii din zonă, aproape ca nu poți circula pe jos, nefiind trotuare nu ai cum sa nu te murdăresti. Zilnic măturăm și spălam noroiul din curți și din case. Vă rugăm sa interveniti cu o soluție cat mai repede avand in vedere ca în perioada următoare o să fie tot umezeală”, a reclamat un clujean.

,,Bună ziua, Strada Veseliei din cartierul Borhanci este nepracticabilă. Strada este plină de noroi, atât mașinile cât și oamenii și copii care vin pe jos , o fac într-un noroi de nedescris. Tot acest noroi îl ducem mai departe în curțile si casele noastre.

Firma care a executat parte din lucrarea pentru canalizare a plecat , lasandu-ne cu noroi, și un drum impracticabil.” a adaugat alt localnic. 


Comentarii Facebook