Un bărbat a fost găsit spânzurat în propria casă. O femeie de 49 de ani găsită fără suflare în aceași locuință


Un bărbat de 50 de ani din județul Dolj a fost găsit spânzurat în propria locuință, luni, 7 februarie. O altă victimă, o femeie de 49 de ani, a fost găsită fără suflare în aceași locuință. Cei doi se aflau în concubinaj. Polițiștii și procurorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au produs cele două decese. 

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a anunțat că Poliția Rurală Pielești a fost sesizată de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. 

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Dolj, conform News.ro.

La faţa locului, în interiorul locuinţei a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani.

 Tânărul de 27 de ani era băiatul femeii decedate, ei toţi locuiau într-o singură casă. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv că bărbatul și-ar fi ucis concubina, iar apoi s-ar fi spânzurat.


Comentarii Facebook