Un băiat de 15 ani din Câmpia Turzii a fost reținut pentru furt calificat de bunuri în valoare de 7.000 de lei


Vineri, 11 iunie, un băiat de 15 ani, din Câmpia Turzii, a fost reținut de polițiști pentru furt calificat. Acesta ar fi furat mai multe bunuri dintr-o grădiniță din municipiu, în valoare totală de 7.000 de lei.

Tânăr de 15 ani arestat pentru furt calificat

În perioada 13-16 martie, tânărul de 15 ani ar fi intrat prin efracție într-o grădiniță din municipiul Câmpia Turzii și a furat mai multe bunuri, printre care o stație de călcat, un blender, un robot de bucătărie, o centrală termică, un feliator, un aspirator, mai multe cratițe din inox și două truse de unelte, în valoare totală de 7.000 de lei.

Totodată, în urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că tânărul era vinovat și de furtul unei biciclete, din scara unui bloc, în data de 16 aprilie.

La data de 11 iunie, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au identificat un tânăr de 15 ani, din Câmpia Turzii, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Având în vedere faptul că acesta se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă schimbarea măsurii preventive. Astfel, tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook