Marti 7 Februarie

Cluj: Mai multe persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier - FOTO


Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 14:40, între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos. În urma acestuia, mai multe persoane dintr-un microbuz au avut nevoie de consult medical, iar 4 au fost transportate la spital.

Un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos.

Solicitarea pentru intervenția salvatorilor a fost înregistrată în jurul orei 14.40, prin care se anunța faptul că o persoană necesită asistență medicală de urgență în urma unui eveniment rutier.

Echipajul SMURD a găsit la fața locului un microbuz și o autoutilitară avariate, iar 10 persoane de la fața locului au solicitat consultul acestora. Dintre acestea patru persoane au fost transportate la spital, care prezentau afecțiuni ușoare la evaluarea primară”, a transmis ISU Cluj.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 12.05, pe DC 177, în interiorul localității Bogata de Jos, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Conform informațiilor furnizate, un conducător de 48 de ani, din comuna Vad, care se deplasa la volanul unui autovehicul ce efectua transport public de persoane, pe DC 177, din direcția municipiului Dej spre localitatea Calna, ajuns pe un sector de drum în curbă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Vad.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului de 31 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală. Totodată, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, au fost transportați doi bărbați de 63 și 64 de ani, din comuna Vad si municipiul Cluj-Napoca, precum și o tânără de 17 ani din comuna Vad, toți pasageri în autovehiculul destinat transportului de persoane.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, adaugă IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2021-06-14 at 15.26.52.jpeg

Comentarii Facebook