Un Audi A6 s-a aprins în parcarea de pe Avram Iancu. Puteau arde toate mașinile - FOTO

 

Un Audi A6 s-a aprins în parcarea de pe strada Avram Iancu, fiind nevoie de pompieri pentru a stinge focul. Cazul putea fi mult mai grav, intervenția fiind îngreunată de parcările neregulamentare.

 

Treceam pe langa parcarea cu plata de langa cimitirul de pe strada Avram Iancu. E o parcare cu aproximativ 40 de locuri. 

 

Trec pe acolo si vad ceva fumegand. Un Audi A6 incepea sa arda, iar soferul incerca din rasputeri sa opreasca incendiul. Se folosea de un extinctor mic (d'ala cum toti ar trebui sa avem in portbagajul masinii). Goleste vreo 2-3 extinctoare mici. De cand am ajuns i-am zis ”scoate bornele de la baterie”... nu le-a scos pentru ca ii era teama sa deschida capota sa nu ajunga aer si sa ia foc mai tare. Intr-un fel e de inteles. Focul se inteteste tot mai tare. Trebuie sa recunosc ca m-a bufnit rasul cand am vazut ca vine cu o galeata cu apa. Cum ... sa te gandesti sa stingi un incediu care mai mult ca sigur ca a pornit de la o defectiune electrica, cu APA (evident ca s-a aprins mai tare de la apa). Mai apare de undeva un extinctor mai mare care isi face si nu prea treaba. Lumea deja incepea sa isi scoata masinile din parcare. In fine, au ajuns pompierii, s-au strecurat cu greu printre masinile parcate ilegal au stins incendiul, toata lumea ok. Totusi imi raman in cap doua lucruri. 

 

1. Din cauza unei singure masini parcate ilegal, aiurea etc... omul putea sa fie cu masina facuta scrum. Eu cu bicicleta pot sa-i ocolesc pe acesti bizoni, dar ditamai camionul pompierilor cum ii poate ocoli?

 

2. Cum poti sa ai o parcare privata in care încap 40 de masini si tu sa ai doar un extinctor? Ma intreb ce se intampla daca toata chestia asta era noaptea cu parcarea plina. Oare câte masini ardeau? Cine era vinovat?”, se întreabă Darius Popa, clujeanul care a relatat toată scena de vineri, 2 septembrie.

 

 

Comentarii Facebook