Un alpinist utilitar a căzut de la etajul 6 al căminului Economica din Gheorgheni. UPDATE: Bărbatul a decedat - VIDEO

 

Un alpinist utilitar a căzut de la etajul 6 al căminului Economica 1 din Gheorgheni, vineri, 8 martie, în jurul orei 18.30.

 

Este vorba despre un alpinist utilitar, care efectua curățenia exterioară a clădirii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

La acest caz intervine un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj. Alpinistul utilitar a căzut de la 20 de metri, iar medicii îl resuscitează.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (19.10)

 

E un bărbat de circa 30 de ani și este resuscitat. A căzut de la etajul șase, dar are traumatism cranio-cerebral grav și problema este că a picat pe beton cu capul de la circa 20 de metri înălțime”, a declarat directorul SAJ Cluj, Horia Simu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (19.30)

 

Soția alpinistului utilitar a sosit la căminul Economica 1 și a declarat că bărbatul avea 31 de ani. ”Lucra de 6 luni la această firmă și de azi dimineața a venit aici la cămin, unde firma a obținut o lucrare”, a spus femeia. 

 

Medicii de la Ambulanță continuă operațiunea de resuscitare.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (19.44) 

 

O studentă a precizat că a văzut momentul în care alpinistul utilitar a căzut de la etaj. ”Acesta nu purta cască de protecție și era asigurat cu două funii. A căzut pe iarbă, dar a dat cu capul de ciment”, a spus tânăra.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (21.00) 

 

Alpinistul utilitar a decedat, neputând să fie salvat de medici în ciuda eforturilor. Cazul a fost preluat de procurori.

Comentarii Facebook