Un afacerist clujean, acuzat ca sparge parbrizele de la mașinile concurenței. Cel acuzat spune că era acasă cu familia

 

Rivalitatea dintre două firme pare că a degenerat la Cluj-Napoca.

 

Un bărbat, administratorul unei firme, ar apărea în imagini în timp ce spărgea cu o sticlă parbrizul de la duba unei firme concurente, SC Ravul SRL.

 

Banditul nostru personaj nu a invatat in atatia ani de vanzari ca lupta se duce intr-un alt mod, mai civilizat si nu intr-un mod primitiv”, a precizat un reprezentant al părții păgubite.

 

Individul care sparge parbrize, milionar”, a mai spus un reprezentant al firmei.

 

În imagini ar fi administratorul unei firme care se ocupă de distribuția de bauturi, produse alimentare si nealimentare.

-----------------------

UPDATE

 

Patronul Firmei Dorsan Impex - și-a facut "dreptate" singur pe motiv ca a pierdut distributia la Ursus ...”, ne-a declarat Florin Marta, reprezentant al firmei Ravul.

 

Sandor Szanto, administratorul firmei acuzate, nu a putut fi contactat, nefiind la locul de muncă pentru a comenta aceste acuzații. Secretara lui a spus că nu știe de când lipsește.

-----------------------

UPDATE 1 

 

Reprezentații firmei Ravul au precizat că incidentul a fost filmat în noaptea de 3 spre 4 iunie, în Piața 1848. ”Am făcut plângere și au fost trei echipaje de poliție. S-au luat probe. Mai sunt 6 plângeri la Poliție pentru același lucru .. vandalizare. Oglinzi sparte, zgariat cu cheie, geamuri laterale sparte, radiator impuns cu obiect si spart...

 

A venit la cumpărături la noi, pentru a studia ”terenul” inainte, rugându-mă să-i dau marfă pentru ceva evenimente și ca o returnează a doua zi”, a mai spus Marta.

---------------------

UPDATE 2

 

Contactat telefonic, patronul firmei Dorsan, Sandor Szanto, a spus că acuzațiile sunt nefondate. ”Sunt numai baliverne. Nu sunt în cunoștință de cauză de nimic. Nu m-a sunat nimeni de la poliție”, a spus Sandor Szanto.

 

Pe mine m-a sunat o colegă că este un film despre mine. Eu la ora 22.00 am ajuns acasă și am dormit acasă. L-am sunat în dimineața respectivă pe domnul Florin Marta să nu pună poza cu mine, de când am fost împreună la schi, lângă această filmare. Filmul l-am văzut și cel din imagini seamănă foarte bine cu persoana mea, mai puțin îmbrăcămintea”, a mai spus Szanto.

----------------------

UPDATE 3 

 

 

Comentarii Facebook