Umor copios la reacția unui clujean în cazul unei tamponări din centrul Clujului: „Din greșeală ți-am lovit mașina și îți las bilețelul ăsta…”


Reacția hazlie a unui clujean la o postare care prezenta un caz de tamponare minoră între două mașini a stârnit zeci de reacții de râs în rândul cititorilor. 

Două fotografii care spun povestea simplă și lipsită de prea multe evenimente a unei dubițe care a zgâriat în momentul ieșirii din parcare o mașină mică au fost distribuite pe un grup de Facebook. 

Fotografiile în sine prezintă puțin interes pentru publicul larg, autorul postării adăugând alături de poze și explicația acestora: „Ai fost lovit de această dubă. A văzut că îi fac poză, și părea să lase bilețel în parbriz. În cazul în care nu l-ai mai găsit, ai aici poza”

Reacția unuia dintre clujeni, însă, a generat zeci de reacții de amuzament din partea cititorilor: „A lăsat bilețel și pe el scria: ‘Din greșeală ți-am lovit mașina și îți las bilețelul ăsta pentru că se uită unu la mine și face poze. Vreau să creadă că sunt corect și că îți las datele de contact pentru o înțelegere amiabilă. Problema e că mi se rupe de cazanul tău și oricum am asigurare la Euroins. Nu te-ar ajuta cu nimic’".

Comentarii Facebook