Duminica 28 Aprilie

Uber oferă pasagerilor din Cluj curse gratuite la finalul acestei săptămâni! Află cum poți beneficia de reducerea pentru călătoriile tale


Chiar la timp pentru Cyber Week - săptămâna de după Black Friday, cu reduceri prelungite - Uber, cea mai mare companie de ridesharing, oferă curse reduse pentru pasagerii din Cluj-Napoca! 

Vineri, sâmbătă și duminică, între 17 și 19 noiembrie, utilizatorii din Cluj se bucură de curse reduse cu până la 20 de lei, fie că merg la cumpărături, au de rezolvat lucruri prin oraș sau pur și simplu ies cu prietenii. 

Toți utilizatorii pot folosi codul CLUJFREEWEEKEND pentru 3 curse gratuite în limita a 20 de lei/călătorie. 

Reducerea se aplică pentru toate produsele din aplicația Uber disponibile în oraș. 

În Cluj, Uber colaborează doar cu șoferi licențiați, oferind curse sigure și accesibile.

Cum se utilizează codul pentru a beneficia de curse gratuite

  • Mergi în contul tău din aplicația Uber;
  • Selectează Wallet (Portofel);
  • Selectează Add Promo Code (Adaugă Cod Promoțional); 
  • Adaugă codul CLUJFREEWEEKEND, care se aplică pentru următoarele 3 călătorii la finalul acestei săptămâni; 
  • Codul pentru călătoriile reduse este valabil de vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 10:30, până duminică, 19 noiembrie, la miezul nopții.

Mai mult decât o simplă călătorie 

Uber este prezent în Cluj-Napoca încă din 2016 și continuă să prioritizeze siguranța în toate orașele din România în care aplicația este disponibilă. Pasagerii din Cluj beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere sau pot primi un PIN de verificare.  

Despre Uber 

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat în România și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole. 

În România, Uber este disponibil în 22 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava. Mai multe informații despre serviciile Uber: https://www.uber.com/ro/.

Comentarii Facebook