UBB Cluj a a lansat un portal de eLearning destinat studentilor, masteranzilor si doctoranzilor


Universitatea Babes-Bolyai Cluj a lansat astazi portalul de eLearning UBBonline, ca parte a unui proiect european in valoare de 6,4 milioane de lei.

Rectorul UBB Cluj, Andrei Marga, a declarat ca prin acest portal studentii vor acces mai facil la informatie.

"Am lansat portalul de eLearning UBBonline creat in cadrul proiectului 'Sistem electronic aplicativ integrat de educatie', cu o valoare de 6,4 milioane de lei. Acesta are rolul de a facilita accesul la informatie si suport tehnologic pentru eficientizarea procesului de educatie si informare a studentilor. Electronizarea este o componenta obligatorie daca vrei sa fii competitiv intr-o universitate. Pentru UBB, problema era de a unifica diferitele initiativele din 1993 in materie de electronica. Portalul este important nu numai pentru unificarea diverselor servicii ale UBB, ci si pentru eLearning si invatamantul la distanta. Cu acest portal, UBB se plaseaza in fruntea universitatilor din tara ca dotare in acest sens", a afirmat Andrei Marga.

Noul portal se adreseaza atat studentilor, cat si masteranzilor si doctoranzilor si integreaza si "sistemele informatice dedicate ale UBB pe cercetare, educatie si pe zona administrativa", a precizat Alina Andreica, directorul de dezvoltare a proiectului.

Comentarii Facebook