Turdeanul Alin Urcan a fost arestat în dosarul de trafic de droguri - FOTO

 

Turdeanul Alin Urcan a fost arestat în dosarul de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Alba. 

 

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada decembrie 2013 şi până în prezent, inculpaţii au procurat diferite cantităţi de droguri de risc şi de mare risc( XLR 11, AKB – 48,4MEC -  substanţe psihoactive noi (etnobotanice) în înţelesul deciziei 2005/387/JAI a Consiliului din Raportul anual 2013 al EMCDDA/ Europol  şi  cannabis),  pe care le-au comercializat pe raza municipiilor Baia de Arieş, Turda, Câmpeni şi Cluj-Napoca.

 

Până în prezent  a fost ridicată de la inculpaţi cantitatea de aproximativ 3 kg de droguri de risc şi de mare risc şi  dispozitive folosite pentru cântărirea acestora.

 

În cauză au fost identificaţi până în prezent  200 de consumatori. Procurorii D.I.I.C.O.T au dispus măsura reţinerii faţă de cei 11 inculpaţi, urmând a fi solicitată instanţei măsura arestării preventive”, au precizat procurorii DIICOT Alba.

 

Judecătorii din Alba i-au arestat pe cei 11: COMAN MIHAI-PAUL, DAVID RARES, POP FLAVIU LUCIAN, OPRITA CALIN, PATRAN BOGDAN VASILE, MOCEAN IOAN ADRIAN, SUTEU SAMIR VASILE, URCAN GHEORGHE ALIN, POPA RAUL TRAIAN, POPA BOGDAN MARIAN.

 

Între ei se află și Alin Urcan, un interlop din Turda, care a mai fost prins cu 1 kilogram de droguri acasă, dar a fost eliberat de procurorii DIICOT Cluj pe motiv că nu au putut analiza substanțele găsite, pentru a se spune cu precizie dacă sunt droguri. 

 

Urcan a fost cercetat în libertate și și-a văzut mai departe de treabă.

Comentarii Facebook