Ce a pățit o clujencă la Aeroport, cu taxiurile ce practică prețuri mai mari

 

O clujeancă reclamă faptul că taxiurile pirat de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj lucrează fără probleme. 

 

Vasilica îi cere primarului Emil Boc să ia măsuri împotriva acestor taximetriști, dar în realitate lucrurile sunt reglementate de către Consiliul Județean Cluj. 

 

Taxi-urile pirat continua sa isi desfasoare activitatea in fata terminalului de sosiri, fiind sprijiniti cel mai probabil de catre anumite persoane din interiorul aeroportului.

 

Am vazut aseara urmatorul lucru demn de o tara din Africa Centrala si nu de Cluj-Napoca: la sosiri, ”autoritatile” au construit din piloni mobili un sens unic unde taxiurile stau la rand si pasagerii trebuie sa se imbarce incepand cu primul pentru ca aleea aceea construita este aproximativ cat latimea masinii; nimic mai inteligent care sa sprijine pirateria desfasurata la un mod dea dreptul ”jegos”! Am vazut taxiuri pirat care sunt in coloana de taxiuri si refuzand sa ia clienti ”neprofitabili”; 

 

Atunci eu daca aleg sa ma urc in urmatorul taxi care este regulamentar, nu pot pleca pana piratul nu isi gaseste victima convenabila; e penibil! stiu ca e greu sa combati pirateria si asta e alta problema dar aleea aceea de piloni mobili construita probabil de cei care sunt "mana-n mana cu piratii" ar trebui desfiintata, pentru ca eu sa pot alege un taxi de firma si sa pot pleca fara sa fiu blocat de un "smecher" care sta la curse profitabile”, scrie clujeanca pe site -ul domnuleprimar.ro.

 

Astfel de culoare pe care stau taximetrele sunt și la alte aeroporturi din lume, iar acolo sistemul funcționează foarte bine.

 

La Cluj-Napoca, problemele apar din cauza unor firme de taximetrie care practică prețuri puțin mai mari decât restul firmelor. Preșurile se încadrează totuși în limitele maxime impuse de Consiliul Local Cluj-Napoca.

 

De obicei, taximetriștii cu prețuri mai mari preferă să lucreze numai la Aeroport, pentru că în oraș nimeni nu le-ar solicita serviciile. 

Comentarii Facebook