Mașinile de lux se pozează la Cluj lângă zidul Cetății Clujului, pe pietonală - FOTO

 

Mașinile de lux care sunt scoase la vânzare pe site -urile de specialitate sunt pozate pe pietonala de lângă zidul fostei Cetăți a Clujului.

 

Probabil proprietarii mașinilor s-au inspirat de la nuntașii care au aceleași obiceiuri și vor ca mașinile lor să ”fure ochiul”.

 

Singura problemă este că accesul autoturismelor pe pietonală este interzis. Un clujean i-a atras atenția unuia dintre cei care își fotografia autoturismul pe strada Potaissa și spiritele s-au încins. 

 

Cred că o parcare de Sala Sporturilor era mult mai potrivită pentru tine în cazul ăsta. Acolo nu cred că te deranja sau deranjai pe cineva. Asta ca să înţelegi că nu poţi să-ţi sui maşina pe trotuar ori pe pietonală şi să aştepţi ca toţi să ne tragem din măreaţa faţă-i. Trăieşti în oraş, stimabile!”, a scris cel care a fotografiat scena.

 

Stimabilule, eu cred ca daca tot n-ai ce face...si te plictisesti...sa te apuci sa le faci poze celor care-si plimba cainii in zona pietonala si lasa in urma lor cacati! Sunt de tot felul...mai mici...mai mari....fa-le poze si cacatilor! Aia nu te deranjeaza?”, a răspuns proprietarul mașinii.

 

Puteți vedea tot dialogul AICI.

Comentarii Facebook