Tupeu maxim la Cluj! Un șofer de aproape 60 de ani a fost prins rupt de beat la volan și a refuzat să i se facă analizele



Polițiștii clujeni au depistat, azi-noapte, un conducător auto, de 59 de ani, care se afla beat la volan.

În data de 28.12.2017, ora 00:15, poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 59 ani, din mun. Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mihail Kogalniceanu din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat”, informează IPJ Cluj.

Conducatorul auto a refuzat să fie condus la unitatea medicală pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, deşi i-a fost adus la cunoştinţă faptul că refuzul de a se supune prelevării probelor bilologice constituie infracţiune.

n cauză se efectuează cercetări, cu autorul în stare de libertate, sub aspectul savârşirii infracţiunii de refuzul conducatorului auto de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Comentarii Facebook