Miercuri 24 Aprilie

CLUJ: Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a cauzat un accident și a fugit de la fața locului. Nu avea nici măcar permis



Polițiștii clujei au fost solicitați, miercuri după-amiază, privind un accident rutier, petrecut pe raza comunei Aghireșu.

În data de 27.12.2017, ora 15.18, Politia orasului Huedin a fost sesizată telefonic de un bărbat, în vârstă de 55 ani, din com. Aghiresu, cu privire la faptul că, în jurul orei 15.00, un autoturism a derapat şi a intrat într-o dependinţă a locuinţei sale în care sunt depozitate de lemne. După producerea accidentului, conducătorul auto a fugit cu autoturismul de la faţa locului”, informează IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat autorul accidentului, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 20 ani, domiciliat in comuna Aghireşu, sat Aghiresu Fabrici, care nu avea permis de conducere. Acesta a abandonat autoturismul avariat, pe câmp, la ieşirea din satul Aghireşu Fabrici.

În cauză se efectuează cercetări, cu autorul în stare de libertate, sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal

Comentarii Facebook