Tupeu de polițista la Cluj? Nu poartă masca pentru că nu o aude cetățeanul - FOTO


O polițistă din Cluj-Napoca a fost surprinsă la un incendiul de pe strada Constantin Brancuși cu masca pe bărbie, în timp ce limita accesul în zona. 

Reporterul Știri de Cluj a filmat vineri dimineața la locul incendiului iar inspectorul de poliție din imagini a intervenit pentru a interzice acest lucru. Nu purta masca, după cum nu purta nici când lua datele celor care treceau pe aleea de langa casa care a ars.

Întrebată de ce nu poarta mască, aceasta a spus că nu este auzita, daca sta cu masca pe figura și nu are cum sa comunice. Întrebată dacă aude ce spun cei care poarta mască, aceasta a afirmat că nu îi aude, cu toate că răspundea la întrebări. 

Șatra de romi la Iulius Mall Cluj, fără mască: Sunt serviți de frică - FOTO

Polițista nu a vrut să se prezinte: "Faceți cerere la Biroul de presă, dacă vreți să aflați!". 

20210205_102742.jpg

Foto: La fata locului, toată lumea purta mască

---------------

Poziția IPJ Cluj: Cu privire la imaginile apărute în spațiul public surprinzând un agent de poliție care purta masca de protecție în mod necurespunzător, comunicăm faptul că acesta desfășura activități specifice cercetării la fața locului în imobilul proaspăt asigurat de către forțele prezente la eveniment.

Totodată, având în vedere starea locului faptei, fumul, funinginea și mirosul specific, agentul de poliție și-a descoperit nasul și gura imediat după ieșirea în afara perimetrului de cercetare.

Comentarii Facebook