Tudor Gheorghe, mesaj dur pentru nevaccinați: „Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”. Totul a pornit de la concertul artistului la Cluj


Tudor Gheorghe a avut un mesaj dur pentru toate persoanele care nu doresc să se vaccineze. Artistul a anunțat că la concertele sale pot intra în sală doar cei care sunt vaccinați, restul pot să moară în liniște. Ce a avut de spus artistul în urma unui concert susținut la Cluj?

Cunoscutul artist a făcut mai multe afirmații dure, iar totul a pornit de la concertul pe care l-a susținut la Cluj. Acesta a anunțat pe pagina de socializare că pot participa doar spectatorii vaccinați, iar restul își vor primi banii înapoi.

La câteva zile, într-o emisiune TV, Tudor Gheorghe a avut un mesaj dur pentru cei care refuză să se vaccineze.

Tudor Gheorghe: „Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”

La începutul lunii octombrie, Tudor Gheorghe a susținut un spectacol la Cluj. Artistul a anunțat că toți spectatorii care doresc să participe trebuie să fie vaccinați, altfel nu vor fi lăsați să intre în sală. Astfel, la concert au participat doar 72 de persoane. 

Întrebat despre concertul de la Cluj, Tudor Gheorghe a făcut mai multe afirmații dure, susținând că nu este deranjat de persoanele care refuză să se vaccineze.

Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră.

Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a spus Tudor Gheorghe.

Cunoscutul artist a anunțat că nu va participa la niciun concert în aer liber, așa cum vor face mulți colegi de breaslă în următoarea perioadă. Acesta spune că nu a cântat niciodată la evenimente și niciodată în aer liber. Mereu concertele sale s-au desfășurat în săli de spectacol, unde poate transmite o anumită stare de spirit oamenilor.

Cum au răspuns fanii artistului?

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis artistului mai multe mesaje. Unii au fost deranjați de decizia lui Tudor Gheorghe, alții au aplaudat inițiativa acestuia.

Fără vaccinarea obligatorie și abjecția de certificat verde”/ „Vă admirăm până la afirmația legată de nevaccinați. Un artist rămâne artist cât timp este liber în gândire și cuget. Nici Dumnezeu nu ne mântuiește cu forța” / „Puterea creatoare vine de la Dumnezeu, dacă El ne-ar judeca după faptele și inima noastră, nu ar mai fi nimeni pe Pământ pentru că toți suntem firi mândre, înclinate spre păcat, inclusiv dumneavoastră” / „Respect permanent și viață lungă și sănătoasă! Sunteți inegalabil!


Comentarii Facebook