Trotuarele de pe strada Horea, intesate cu masini FOTO

 

O data cu demararea lucrarilor la linia de tramvai pe strada Horea, soferii au fost nevoiti sa isi parcheze autoturimele pe trotuare.

 

"Este de inteles ca masinile nu au unde parca, dar nu este normal nici sa fie plin trotuarul. Pista de biciclisti e imposibil de folosit si risti sa se urce peste tine cu  masina", ne-a spus un locatar.

 

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustin ca situatia este provizorie, pana la finalizarea lucrarilor la linia de tramvai. De altfel, circulatia pe strada Horea a fost modificata pentru buna desfasurare a lucrarilor.

"Aceste lucrari determina urmatoarele restrictii de circulatie incepand de miercuri, 29.02.2012: pe tronsonul in lucru se interzice oprirea/stationarea/parcarea pe partea carosabila; se suspenda, temporar, locurile de parcare regim de plata cu ora de pe strada Horea (tronson cuprins intre intersectia cu  strada I.L. Caragiale  pana la intersectia cu strada Crisan)", anunta reprezentantii municipalitatii.

 

Daca ati surprins un eveniment care poate fi o stire, puteti trimite imagini foto sau video pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!"

Comentarii Facebook