Trenul suporterilor va pleca din Gara Cluj spre Alba la ora 12.12! Fanii U si CFR urca in tren sub paza


Trenul suporterilor va pleca din Gara Cluj spre Alba la ora 12.12, a declarat pentru Stiri de Cluj Vasile Secara, directorul CFR Calatori Regionala Cluj.

Personalul 3612 va pleca de la Cluj la ora 12.12 si va ajunge la Alba Iulia la ora 15.10. "Am dublat numarul de vagoane si mai avem pregatite inca doua. Sunt in total 10 vagoane si mai putem pune daca va fi cerere. In total am putea transporta circa 800 de suporteri spre Alba Iulia. Cereri neoficiale ar fi de circa 500 de locuri, dar noi suntem pregatiti si la 12.12 trenul va porni", a declarat Vasile Secara.

Directorul CFR Calatori Cluj se teme ca ar putea aparea probleme, dar a anuntat ca sunt masate forte de ordine in Gara, atat angajati de la CFR, cat si politisti de la Transporturi.

 

Reprezentantii Regionalei Cluj sunt pregatiti sa ii imparta pe suporteri in vagoane separat, pe cei de la U Cluj si CFR Cluj pentru a nu izbucni "scantei".

 

"Nimeni nu va putea urca fara bilet si vor fi oameni care ii vor controla pe suporteri. urcarea se va face pe usa dinspre peron, iar cealalta va fi sigilata. Speram sa se comporte civilizat si sa nu sparga si sa strice. Daca vor fi suporteri de la ambele echipe ii vom imparti in vagoane separate", a mai spus Secara.

Directorul CFR Calatori Cluj a mai afirmat ca "amintirile" lasate de suporteri nu sunt dintre cele mai frumoase si ca "de la meciul dintre U Cluj si Steaua inca mai avem de recuperat cateva mii de lei pagube facute de suporteri. Au spart geamurile, pentru ca se pare ca ii incurca. Clubul a zis ca plateste, dar inca nu am primit niciun ban. Inca asteptam", a mai spus Vasile Secara.

 

Comentarii Facebook