Trei tineri din Cluj au furat o motocicletă în Florești. Polițiștii i-au găsit pe hoți 5 zile mai târziu


Un tânăr din Florești a rămas fără motocicletă după ce a lăsat-o parcată pe strada Florilor. Prejudiciul cauzat de hoți ajungea la 8.000 de lei. Polițiștii au reușit însă să depisteze infractorii, 5 zile mai târziu.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 3 tineri cu vârste de 20 și 21 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., un tânăr de 26 de ani a sesizat Secția 6 Poliție Rurală Florești despre faptul că, în cursul nopții de 12/13 iunie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras motocicleta parcată pe strada Florilor din localitatea Florești, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Astfel, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au efectuat activități investigativ-operative, iar la data de 20 iunie a.c., cu sprijinul Secției 3 Poliție Rurală Baciu i-au identificat și depistat pe bănuiți, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore”, transmite IPJ Cluj.

În cursul zilei de 21 iunie, în urma probatoriului administrat, cei 3 tineri au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook