Clujenii din cartierul Între Lacuri se plâng că sunt intoxicati de fum. Arderile ar avea loc în toiul nopții: ,,Nu putem trăi inhalând noxe!”


Clujenii care locuiesc în cartierul între Lacuri se plâng că simt, noapte de noapte, un puternic miros de fum.

Un clujean reclamă că persoane necunoscute dau foc deșeurilor. Cel mai probabil, spune acesta, sunt arse resturi de plastic sau materiale toxice deoarece fumul este foarte dens iar mirosul pătrunde peste tot. Arderile ar avea loc în toiul nopții, la ieșire din cartierul între Lacuri, înspre Someșeni. 

,,Se ard gunoaie, atentie, dupa ora 12 pm, uneori dupa 2 dimineata. Mirosul este foarte pătrunzător și deranjant. 

Sesizările noastre anterioare nu au fost luate în considerare, activitatea continuă, dar la alte ore. După miros și densitatea fumului putem doar estima că se ard plastice și alte materiale poluante. 

Nu putem trăi inhaland noxe care cu certitudine sunt peste limitele admise.

 Facem apel la rațiune, este de neconceput in acest oras, trăim în apartamente cu copii mici, respirăm acest aer infect în fiecare noapte. Vizam sesizarea și altor autoritati până când cineva ia act și face ce trebuie făcut. Solicităm vehement respectarea prevederilor legale în materie și informarea cetățenilor cu privire la măsurile dispuse, preferabil mai mult decat o frază goală. Faceti voi ceva, sau facem noi ceilalți!”, le-a reclamat un locuitor al cartierului autorităților locale.


Comentarii Facebook