Trei cazuri de coronavirus în Apahida. Un bărbat și-a infectat familia. Altul nu a stat în izolare și a fost prins. E bun de plată


Trei cazuri de coronavirus au fost depistate pe raza comunei Apahida, anunță primarul Grigore Fati. 

În comuna de lângă Cluj-Napoca sunt 12 autoizolati și zero persoane în carantină institutionalizată.

Din nefericire anunțăm si 3 cazuri de COVID-19 înregistrare în sat Apahida și confirmate pozitiv. După ieșirea din perioada de autoizolare cetățeanul a plecat din locuința lui în altă localitate, unde susține ca a fost infectat .

În acest moment toata familia (3 persoane) confirmată pozitiv și internată în spital.

În data de 11 aprilie 2020, a fost identificat pe raza satului Campenesti un cetățean care trebuia sa fie la izolare la domiciliu, în urma verificarii a fost insotit spre zona de carantinare institutionalizata unde va efectua cele 14 zile de carantina obligatorie și bineînțeles va plăti contravaloarea carantinarii conform Ordonanțelor Militare .

Am solicitat Secției 2 de Poliție Apahida sa intensifice controalele si sa ia măsuri radicale în conformitate cu prevederile Ordonanțelor Militare .

Facem din nou apel pentru respectarea de către toți cetățenii a prevederilor Ordonanțelor Militare referitoare la autoizolare , pastrarea distantei sociale si mai ales limitarea deplasarilor la strictul necesar”, a precizat primarul Fati.

Comentarii Facebook