Trei bărbați au fost reținuți pentru deținere ilegală de arme și posesia de droguri de risc


Mai multe persoane au fost arestate după ce polițiștii din Lugoj și Belint, județul Timiș, au făcut patru percheziții la domiciliu unor persoane despre care aveau informații că dețin ilegal mai multe tipuri de arme. Trei persoane au fost duse la audieri și reținute pentru 24 de ore, după ce în locuințele lor au fost găsite mai multe tipuri de arme, muniție și plante de cannabis.

La data de 29 martie 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Lugoj, împreună cu poliţiştii municipiului Lugoj şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Belinţ, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în localitatea Darova, din judeţul Timiş. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere. Poliţiştii lugojeni au efectuat activităţile în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Activităţile au vizat 4 persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 65 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate o armă confecţionată artizanal, o armă cu glonţ, o armă cu aer comprimat, un pistol cu butoiaş, o ţeavă metalică de armă, un pat de lemn pentru armă, un uluc de lemn pentru armă, un dispozitiv din metal cu formă de pistol, prevazut cu mecanism de percuţie, 14 cartuşe, 12 tuburi de cartuşe percutate, o cutie cu 10 alice, mai multe trofee de colţi şi pinteni de animale.

De asemenea, la una dintre locaţii a fost descoperită o materie vegetală mărunţită şi seminţe, 3 plante şi 17 ramuri puse la uscat ce par a fi cannabis”, mai transmite IPJ Timiş.

Trei bărbaţi, în vârstă de 26, 51 şi 65 de ani, au fost duşi la sediul Poliţiei din Lugoj pentru audieri, aceştia fiind ulterior reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timis, transmite News.ro.


Comentarii Facebook