Sambata 3 Decembrie

Tragedie pe drumul Dej - Baia Mare! Un copil și doi adulți au murit într-un accident rutier FOTO



Un accident rutier grav, soldat cu moartea a trei persoane și rănirea gravă a altor trei, a avut loc, azi-noapte, pe DN1C, între Dej și Baia Mare, în zona localității Meseacăn.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 1.30. În urma impactului violent cinci adulti si un copil de 6 ani au ramas încarcerate.

Pompierii militari au scos din vehicul trei persoane decedate (soferul, fetita de 6 ani si un adult) iar alte trei persoane (doi adulti si o fetita de 14 ani) au fost predate echipajelor medicale. Soferul autocamionului a fost ranit usor, el refuzând internarea la spital, scrie dejeanul.ro.

Traficul rutier între Baia Mare si Dej a fost blocat aproape trei ore.

Soferul camionul, un bărbat din judetul Ialomita, a declarat politistilor ca nu îsi poate da seama cum a ajuns pe contrasens. Oamenii legii verifica daca soferul a respectat timpul de parcus si cel de odihna.

Medicii la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare medicii fac eforturi pentru a le salva viata ranitilor. O femeie este în stare critica, fetita de 14 ani este ranita grav, iar un barbat este în stare mai buna. Acesta a suferit mai multe fracturi dar este în afara oricarui pericol.


Comentarii Facebook