Trafic infernal pe Aleea Borsec! Clujean: „Copiii care merg la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” se strecoară printre mașini, trotuar nu există”


Într-o zi de școală, obișnuită, este un trafic infernal pe Aleea Borsec, în Gheorgheni. Clujenii se plâng că elevii care trebuie să ajungă la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu" sunt nevoiți să meargă printre mașinile care circulă pentru că nu există un trotuar.

Potrivit șoferului, conducerea școlii a depus în fiecare an cerere pentru rezolvarea situației, fără nici un rezultat. 

Așa arată Aleea Borsec, principală rută de acces a copiilor care merg spre Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu", într-o zi de școală obișnuită, înainte de ora 8. Sunt două benzi: pe una sunt marcaje pentru parcări, și este ocupat de mașini parcate regulamentar, iar pe cealaltă bandă circulă mașinile, la fel, tot regulamentar. [Circulația mașinilor se desfășoară pe sens unic, spre școală.] 

Trotuar însă NU există pe alee. Copii se strecoară printre mașinile care circulă. 

Conducerea școlii a depus în fiecare an cerere pentru rezolvarea situației, fără nici un rezultat. 

Acum am depus și eu o cerere prin care am propus amenajarea unei benzi dedicate exclusiv pietonilor. 

Nu am iluzii. Dar măcar la întrebarea "Ați depus cerere?" voi putea răspunde cu numărul de înregistrare, care, desigur nu are absolut nici un folos. Totuși, revin cu detalii pe 15 septembrie a. c”, a transmis clujeanul pentru „Clujul Civic”. 

Foto: Malajdoki Gáspár/Clujul Civic

Comentarii Facebook