Tot mai mulți clujeni se plâng de numărul mare al câinilor maidanezi


Clujenii se plâng de situația actuală a câinilor fără stăpân din oraș, aceștia cerând o rezolvare pentru a putea ieși din casă în siguranță.

Va scriu in legatura cu o situatie care ia amploare pe strada Hameiului nr. 3, desi stiu ca ati mai fost sesizati in legatura cu aceasta problema. Pe aceasta strada, la nr. 3 de fapt in scara 1, exista o persoana care adora cainii si care ne obliga si pe noi restul de 59 de apartamente sa convietuim cu ei. Persoana respectiva a adoptat vreo 6 caini pe care ii tine acasa, ii hraneste in curtea blocului, etc si care sunt mereu in preajma copiilor nostri. Se posteaza la usa blocului si nu poti intra sau iesi din bloc, sau urineaza la usile apartamentelor, este plin de dejectii pe spatiul verde si miroase extrem de urat. Am ajuns sa mergem la serviciu insotiti sau cu taxiul de frica acestor animale”, se plânge o clujeancă pe domnuleprimar.ro.

Probleme par a fi și în Dej, unde oamenii susțin că sunt terorizați de o haită de câini agresivi.

Domnule primar va sesizez in legatura cu cainii maidanezi din cartierul Stefan cel Mare. Exista aici o haita de caini dintre care mai multi foarte agresivi, in special unul sur fara coada. Aveti la indemana instrumentele necesare pentru a rezolva aceasta problema. Va mai reamintesc ca este foarte periculos pentru copiii care se joaca in parculetul dintre blocuri si care se afla in apropiere de haita de caini. Am mai sesizat in primavara acest lucru fiind chiar eu atacat de acesti caini si nu s-a intreprins nimic.Cainii sunt hraniti in continuare de diverse persoane care locuiesc in apropiere”, a mai spus o femeie.

Alți clujeni sunt de părere că trebuie luată în vedere și problema stăpânilor de câini care își plimbă animalele de companie prin oraș fără lesă.

Comentarii Facebook