Tonea, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare

 

Horatiu Tonea a fost condamnat de judecatorii de la Curtea de Apel Cluj, la patru ani si sase luni de inchisoare. Initial, omul de afaceri a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare, de catre Tribunalul Cluj.

 

Curtea de Apel Cluj l-a obligat pe patronul hotelului Opal si la plata unor despagubiri de cate 40.000 de euro celor trei parti  civile implicate in proces, familia lui Radu Lazar, in varsta de 23 de ani, un tanar care a fost accidentat mortal in luna mai 2010.

 

Decizia Curtii de Apel Cluj este definitiva si va fi pusa in aplicare, a anuntat purtatorul de cuvant al institutiei, Claudia Ilies.

 

Patronul hotelului Opal din Cluj-Napoca, Horatiu Ovidiu Tonea, a accidentat mortal in 8 mai 2010, in jurul orei 23.55, in Piata Avram Iancu, pe trecerea de petoni, pe fiul sociologului Marius Lazar, a fost retinut pe 29 de zile de judecatori.

Potrivit politistilor, Radu Lazar, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in traversarea strazii in mod regulamentar, cand a fost luat in plin de masina condusa de Horatiu Ovidiu Tonea. Soferul a si fugit de la locul accidentului si a fost depistat mai tarziu, la domiciliul sau, avand o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 

Vezi AICI detalii despre acest caz!

Comentarii Facebook