Tișe în contre cu clujenii pe tema amenzilor către Supercom. Ce personaj, soțul unei liberale de frunte, s-a angajat la firma de gunoi


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, anunța o linie telefonică unde poate fi reclamă bătaia de joc a Supercom, dar, culmea, la aceste telefoane nu răspunde nimeni. 

Clujenii i-au replicat dur și l-au întrebat dacă o să îl amendeze pe Mircea Marc, aflat în conducerea Supercom, dar care este soțul Marinelei Marc, șefa Inspoectoratului Școlar Cluj și în același timp și consilier județean din partea PNL, aflată în relații foarte bune cu Alin Tișe.

Alin Tișe se laudă că va amenda cu 500 de lei / sesizare compania de gunoi Supercom

Operatorul de salubrizare este acum la început de contract pe Lotul 1 (Cluj-Napoca, comunele arondate, și zona Huedin cu comunele arondate).

Așteptăm o îmbunătățire a intervenției pe această zonă. 

În vederea asigurării unei monitorizări mai eficiente și centralizate a problemelor, vă rugăm să utilizați aplicația Timestamp Camera (gratuit din AppStore sau Google Play) și să transmiteți  pe Whatsapp la nr. 0770247631 doar poze de la locul sesizării!

Sesizările pot fi făcute și telefonic (sunt 3 operatori disponibili la dispecerat) sau prin email: cluj@supercom.ro 

Operatorul are la dispoziție maxim 24 de ore să remedieze problemele semnalate de către cetățeni prin mail sau aplicație, altfel va fi sancționat”, anunță Tișe.

Clujean: Sunt curios dacă îl veți amnenda și pe soțului doamnei Marc, știm toți cine l-a pus la ADI și de ce e acuma la SUPERCOM. O altă ȚIȘE-loșenie

Un clujean i-a replicat lui Alin Tișe foarte tranșant și l-a întrebat dacă îl va amenda și pe Mircea Marc, trecut de la Asociația ADI Eco Metropolitan la Supercom. Asociația este care a făcut licitația acordată Supercom.

Alin Tișe sunt curios dacă o să ieșiți transparent mâine (marți) la ora 17:00 să ne ziceți numărul de sesizări înregistrate, câte au fost rezolvate și câte nu. Aaa și mai ales cu ce O SĂ îi ”sancționați”, sunt foarte curios, aproape că nu o să dorm la noapte la gândul ca dumneata îi vei da o sancțiune soțului doamnei Marc, știm toți cine l-a pus la ADI și de ce e acuma la SUPERCOM. O altă ȚIȘE-loșenie”, i-a transmis acesta.

Pentru nerespectarea prevederilor caietului de sarcini ADI-Ecometropolitan Cluj va sancționa Supercom cu 500 lei/sesizare nerezolvată în 24 ore. Și, da! O să îl amendeze și pe Marc dacă va fi cazul. Și pe oricine nu respectă prevederile!”, a replicat Alin Tișe.

Este vorba despre Mircea Marc, șoțul inspectorului școlar Cluj, Marinela Marc, consilier județean și membră PNL. Mircea Marc a mai lucrat la Rosal și la ADI Eco Metropolitan, Asociație deținută de Consiliul Județean Cluj și de primării și care a acordat contractul Supercom. 

La aplicația anunțată de Alin Tișe nu răspunde nimeni

Alți clujeni au reclamat că ”din păcate la acest număr nu răspunde nimeni !!! Eu am contract cu ei si mi-au lasat gunoiul in poarta !!!”.

Alin Tișe a cerut dovada pentru a-i penaliza și pe cei cu aplicația. 

Rus Adrian trimiteți poza pe Whatsapp făcută cu aplicația TimeStamp Camera! Au 24 ore să remedieze!”.

D-l Tise - dar nu răspunde nimeni !!!

Si cand o sa informați cetățenii cand se ridica gunoiul? Sau sa lasam gunoiul cu zilele pe strada? Deocamdată cam asta se întâmplă”.

Comentarii Facebook