Au investit într-un parc din județul Cluj, dar îl țin sub lacăt și cu program de funcționare, pentru a fi curat - FOTO în articol


Un parc de joacă din județul Cluj, orașul Huedin, este ținut sub lacăt și cu program de funcționare pentru a fi menținut curat. 

Deschiderea și respectiv închiderea acestui parc se regăsește în sarcina de serviciu a personalului de pază de la Primăria Huedin. S-a întâmplat ca cineva, fiind prins și cu alte sarcini, să fi uitat de această obligație. Această discuție este utilă în evitarea unei situații similare și, fiind prezentată în spațiul public, a ajuns în atenția celor responsabili”, a precizat un localnic.

Un oficial a explicat că ”parcul respectiv este dedicat copiilor cu vârsta până la 14 ani, iar pe perioada nopții este închis pentru a fi păstrat curat. În acest sens a fost făcut un program de funcționare.

Conform programului, la ora 10:10 parcul trebuia să fie deschis. În urma sesizării dvs, persoanele responsabile cu închiderea și deschiderea parcului au fost atenționate să respecte orarul.

Uneori, atunci când parcul este deschis, lacătul poate fi pus doar de formă. Vă rog să verificați și acest aspect.

Mulțumim pentru sesizare și vă încurajăm să scoateți copiii la mișcare!”.

Altcineva a replicat că alte parcuri sunt deschise non-stop. ”Ovidiu Pantea parcul de pe Republicii de ce e deschis non stop? Iar seara târziu se aud voci și râsete în parc, sa nu mai zic ca în timpul verii se întinde distracția până noaptea târziu, nu am văzut niciun lacăt sau de acest parc nu răspunde nimeni?”, a contrat cu alt localnic.

330793007_3363999130544396_4750787505734066589_n.jpg

Comentarii Facebook