Tiroliană în Parcul Central și traseu boot camp, pentru toate vârstele de ziua Armatei a patra


Clujenii sunt invitați în zile de 7-8 august l activități în Parcul Central cu ocazia aniversării a 105 ani de la înființarea Armatei a 4-a (de Nord).

Astfel, în data de 7 august, între orele 10.00-20.00, în Parcul Central vă așteaptă o expoziție de tehnică militară aparținând unităților din zona de responsabilitate a diviziei. Totodată, sunt organizate numeroase ateliere cu echipamente militare și exerciții demonstrative de arte marțiale și intervenție EOD. Militarii au pregătit, de asemenea, un traseu boot camp și tiroliană. Nu în ultimul rând,  începând cu ora 15.00, Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” va susține un concert alături de ansamblurile artistice ale Cercurilor Militare din Bistrița și Iași. 

Instrumentiștii militari vor fi cei care vor da startul manifestărilor care se vor desfășura duminică, 8 august, în zona centrului comercial din cartierul Gheorgheni.

Programul activității, care va debuta la ora 17.00, va cuprinde un flash-mob, urmat de un spectacol oferit de Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Ansamblul Folcloric Studențesc „Mărțișorul” și Corala „Voci Transilvane” din Cluj-Napoca ale Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”. În încheierea activităților va avea loc întrecerea sportivă intitulată „Crosul prieteniei”, cu o secțiune dedicată adulților (8 km) și una rezervată copiilor (2 km). 

Comentarii Facebook