Greșeală sau rea voință? Clujean chemat la Poliția pentru că ar fi lovit altă mașină, deși era imposibil


Un clujean s-a trezit cu o ”invitație” la poliția rutieră, după ce un alt șofer a lăsat un bilet cu numărul lui de înmatriculare în parbrizul unui conducător auto, după ce i-a lovit oglinda.

Are cineva cum sa ma lamureasca?

Am primit invitație la poliție legată de un accident cu daune materiale și mașina mea identificată după numărul de înmatriculare, dar nu se poate sa fi fost mașina mea. Am șanse sa fiu găsit vinovat?

Ceea ce vreau sa stiu defapt e dacă e destul sa mergi la poliție cu numărul de înmatriculare ce te-a lovit, sau se cer și alte informații. Pentru ca în data de pe hârtia asta masina n-a ieșit din curte și pe strada aia sunt 99% sigur ca nu am fost în ultimii 15 ani.

Am sunat la constatări, dar evident nu mi-au putut da detalii la telefon”, a relatat Vlad.

Acesta a discutat cu poliția.

Am fost, cineva a rupt oglinda la un microbuz în parcare și a lăsat bilețel cu numărul meu de înmatriculare. Nu număr de telefon, nimic.

Nici ofițerul n-a constatat nimic. Acuma ori și-a dat si el seama ca mașina mea nu are cum sa ajungă la oglinda unui microbuz, ori nu știu.

Am dat declarație, am promis ca n-am fost eu și n-are cum sa apara masina pe camere sau pe undeva și atât.

Nu știu la ce sa mă aștept. Trăim și vedem. E aiurea situația”, a mai spus clujeanul, pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Fără alte probe, va fi greu de dovedit cine a fost cel care a lovit oglinda. Cel mai probabil, cel care a făcut accidentul a trecut la întâmplare un număr de înmatriculare pe biletul lăsat în parbriz. 

Comentarii Facebook