Tineri reținuți de polițiștii clujeni pentru tâlhărie. Au intrat peste o bătrână în casă pentru 50 lei



Polițiștii clujeni au prins trei tineri, suspectați de tâlhărie și furt calificat, iar față de doi dintre ei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.


Din cercetări a reieşit că trei tineri, la data de 27 ianuarie a.c., în cursul nopţii, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, în locuinţa unei femei de 73 de ani, dintr-o localitate clujeană, de unde ar fi sustras 50 de lei. Victima, în timp ce doi bărbaţi ar fi căutat obiecte de valoare prin încăperi, ar fi fost imobilizată de către cel de al treilea”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Totodată, poliţiştii au stabilit că la data de 26 ianuarie, pe timp de noapte, tinerii ar fi pătruns, prin efracţie, într-o cabană şi într-o anexă a acesteia, de unde şi-ar fi însuşit, fără drept, mai multe unelte electrice(pompă de apă, flex, etc.). Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi tineri, de 18 şi 20 de ani, din judeţele Cluj şi Vaslui, iar faţă de cel de al treilea, de 14 ani, din comuna Vultureni, cercetările se continuă în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook