Țiganii falimentează Băile Cojocna


Băile cu apă sărată de la Cojocna sunt evitate de turiști din cauza țiganilor care își fac de cap.

Băile au fost modernizate cu cinci milioane de euro, investiția fiind făcută din fonduri europene. ”10 lei intrarea și nu se asigură absolut nimic. Îi plin de țigani, care urlă, sar în apa, nu contează că-i plin de oameni. Țiganii nu plătesc nici o intrare. Păcat de locul acela, mi-a plăcut întotdeauna, dar când intră țiganii mi se duce tot cheful de făcut baie... Se bat în bazinele pentru copii, aruncă apă peste lume. Groaznic ce fac acolo. ASTA-i civilizatia?”, ne-a scris un cititor Știri de Cluj.

Administratorul ştrandului cu apă sărată de la Cojocna, Remus Beldean, este de-a dreptul îngrijorat de această situație. ”Vin și intră fără să plătească. Vin în grupuri, sar în apa și îi deranjează clienții. De unul singur nu voi putea să fac nimic. Vom discutat și la Primarie pentru a se vedea ce se poate face. În Cojocna avem 50% rromi și nu se poate face nimic cu ei. Sunt violenți și nu avem cum să îi obligăm să plătească bilet de intrare măcar. Vin 10 - 15 invidizi, care înjură și care sunt violenți”, a spus Beldean.

Administratorul stațiunii susține că șiganii se comportă ca niște vandali. ”Dușurile sunt rupte, dozatoarele de săpun sunt distruse. E vandalism si nu găsim soluții impotriva lor. Vom avea o dezbatere la Primăria din Cojocna pentru a gasi soluții”, a mai spus Remus Beldean.

Comentarii Facebook