Marti 3 August

Teste negative FALSE prezentate de călători la îmbarcare pe aeroportul din Cluj-NapocaDuminică, 9 mai, pe aeroportul din Cluj-Napoca, polițiștii au prins un bărbat de 44 ani, din comuna Râșcova, județul Maramureș, și o femeie de 47 de ani, de cetățenie spaniolă, care au prezentat buletine medicale false, la îmbarcare.

Teste COVID-19 negative false

Cei doi se pregăteau pentru îmbarcare în cursa aeriană spre Madrid, când polițiștii au constatat falsul documentelor prezentate de aceștia: două certificate care atestau că cei doi ar fi fost testați negativ și nu ar fi infectați cu coronavirus.

În prezent, polițiștii au întocmit dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Totodată, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, cetățean tunisian, precum și un bărbat de 32 de ani și o femeie de 33 de ani, ambii din municipiul Sighetu Marmației, județul Maramureș, care au prezentat în vederea îmbarcării pentru efectuarea unei călătorii cu aeronava, buletine de analiză medicală cu privire la care există suspiciunea că ar fi false.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor cauzei”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook