Miercuri 24 Aprilie

Teribilism la volan! Șoferi vitezomani, beți sau cu permisul suspendat, prinși pe străzile din Cluj


Mai mulți șoferi teribiliști au fost identificați pe străzile din Cluj. 

La data de 16 februarie, în jurul orei 23:10, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au înregistrat cu aparatul radar un conducător auto de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care circula cu viteza de 173 km/h, pe DN1C E576, în localitatea Jucu.

,,Acesta fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 120 de zile.”, a transmis IPJ Cluj. 

Un alt șofer a fost prins beat pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 17 februarie, în jurul orei 04:20, polițiștii din cadrul Secției 6 de Poliție Cluj-Napoca au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

,,Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, a transmis IPJ Cluj. 

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi un alt tânăr a fost prins circulând fără permis valabil din direcția Buza spre Țaga.

,,În jurul orei 23.10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din municipiul Cluj-Napoca, care circula din direcția Buza spre Țaga”, a transmis IPJ Cluj. 

În urma verificărilor s-a constatat ca tânărul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentarii Facebook