Țeparii își fac de cap pe OLX liniștiți! Un clujean a cumpărat o monedă veche și s-a trezit cu un ban fără valoare - FOTO și VIDEO


Un clujean a cumpărat o monedă veche de pe OLX și s-a trezit acasă una comunistă de 100 de lei. 

În data de 10 februarie am fost înșelat de vânzătorul Axel de pe Olx, în speță domnul Baltag Marius Daniel. Acesta mi-a vândut un Thaler german găurit de argint, cu suma de 180 lei, după cum se va vedea în dovezile atașate.

În aceeași zi, după ce mi-a vândut mie moneda, acesta a mai vândut aceeași monedă pe un grup de Facebook domnului D. Ionel. Atât eu cât și domnul Drăgan am primit în locul Thaler-ului o moneda de 100 lei cu Mihai Viteazul. După ce domnul Ionel a făcut plângere la poliție, iar agentul responsabil din localitatea respectivă l-a contactat pe vânzător, i-a returnat acestuia banii, dar mie nu, deoarece polițistul responsabil de plângerea mea nu l-a contactat.

Am fost chemat la poliție la relativ scurt timp după plângere, pentru a confirma cele susținute în plângerea penală agentului responsabil Cornel Negrea, de la poliția Florești. În timpul discuției, acesta a încercat să mă acuze că de fapt eu sunt de vina pentru că nu am luat măsuri de precauție și mi s-a adresat într-un mod agresiv, sugerând să renunț la plângerea penală.

Între timp eu am revenit cu dovezi, arătând că Baltag Marius, sub numele de Axel, a scos din nou la vânzare moneda vândută mie. Am dat poliției ca dovezi conversația de pe olx și SMS, screenshots cu anunțul și ID-ul anunțului, filmarea cu deschiderea coletului, coletul cu moneda comunistă primită”, ne-a relatat partea păgubită, Andrei Mihai Comănescu.

Acesta a făcut două cereri de urgentare a cazului la Parchetul din Cluj, în 9 mai și 20 iunie. Până acum nu a primit niciun răspuns, iar țeparul de pe OLX își face de cap în continuare. 

Nu am primit nici un răspuns, iar domnul Drăgan Ionel mi-a spus că nu a fost contactat pentru confirmarea celor întâmplate deși le-am dat datele acestuia”, a mai spus acesta.

Untitled.jpg

Comentarii Facebook