Miercuri 24 Aprilie

Taximetrist pedofil, arestat la Cluj. A violat-o pe fetița concubinei și a supus-o la perversiuni

 

Un taximetrist este acuzat de procurorii clujeni că a violat o fetiță de 12 ani. Bărbatul este bănuit că a comis și alte fapte similare și este cercetat în stare de arest.

 

Taximetristul de 47 de ani se numește Ioan Culcsar şi a violat de mai mult ori o fetiţă în vârstă de 12 ani, care se afla în evidenţele unui spital de boli psihice din Cluj-Napoca. Anchetatorii susțin că bărbatul se folosea de faptul că este taximetrist pentru a ”acosta” diferite femei, cărora le câștiga încrederea.

 

În cazul de faţă, Culcsar s-a împrietenit cu mama părţii vătămate cu care a început să aibă o relaţie de concubinaj. În urma anchetei efectuate am stabilit, bărbatul o obliga pe fetiţă să întreţină relaţii sexuale cu el. Acum facem investigaţii pentru a stabili trecutul acestui infractor periculos, deoarece vrem să stabilim dacă mai are şi alte victime la activ”, a spus un poliţist clujean.

 

Taximetristul a fost prins în flagrant chiar de concubina lui în timp ce încerca să violeze fetiţa de 12 ani. ”A intenţionat să săvârşească o nouă infracţiune de viol asupra minorei, scop în care, prin constrângerea acesteia, a dezbrăcat-o şi s-a dezbrăcat la rândul lui, a determinat-o să îl urmeze în pat cu intenţia de a întreţine raporturi sexuale, activitatea infrracţională a acestuia fiind, însă, întreruptă de intervenţie mamei copilului, alertată de strigătele fiicel sale”, se arată într-un document al procurorilor clujeni, citat de evz.ro.

 

Ioan Culcsar a negat în prima fază că acuzațiile, dar a recunoscut totul după ce a fost testat cu detectorul de minciuni.

 

Anchetatorii au stabilit că Ioan Culcsar a început să o violeze pe fetiţa de 12 ani, din primăvara acestui an, cam din perioada în care a început să aibă şi o relaţie cu mama copilului. ”A profitat de vârsta mică a acesteia, de starea de sănătate psihică şi de imposibilitatea acesteia de a manifesta o opoziţie fermă, să întreţină raporturi sexuale anale şi orale”, au mai spus anchetatorii.

 

Fetiţa de 12 ani este în evidenţele Clinicii de Pshiatrie Pediatrică din Cluj-Napoca și suferă de un uşor retard psihic.

Comentarii Facebook