Taximetrist din Cluj REȚINUT de poliție. I-a furat bagajele unei cliente, bolnavă de cancer

 

Poliția Cluj l-a identificat și reținut pe taximetristul care a furat bagajele unei cliente pe care a transportat-o de la Institutul de Oncologie la Gara CFR Cluj. 

 

La data de 5 februarie a.c., în urma activităţilor desfăşurate, a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat care, în calitate de şofer al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei cliente.

 

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 ianuarie a.c., un bărbat, în calitate de conducător al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei femei din Suceava, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu material de circa 7.000 de lei. 

 

Astfel, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi efectuat un transport pe raza municipiului Cluj-Napoca, de la o unitate medicală până în Piaţa Gării. La destinaţie, bărbatul nu ar fi returnat bagajele persoanei vătămate, plecând cu taximetrul după coborârea acesteia.

 

Conform celor relatate de către persoană vătămată, bagajul conţinea bunuri şi medicamente, în valoare de circa 7.000 de lei.

 

Faţă de cel identificat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, efectuându-se în continuare cercetări pentru recuperarea prejudiciului creat”, precizează Poliția Cluj.

 

Cazul a fost semnalat prima dată de Sindicatul Taximetristilor Cluj, care a cerut ajutorul clujenilor pentru identificarea taximetristului. 

 

Vă rog să mă ajutați la identificarea unui taximetrist din Cluj, cu o mașină cu numărul de înmatriculare CJ-...- PUY. Taximetristul a transportat-o pe mama mea de la Spitalul de Oncologie la Gara Cluj astăzi, 25 ianuarie, in jurul orelor 12.oo. La destinație, mama, Artemizia Țibu, în vârstă de 65 de ani, a coborât iar taximetristul a plecat cu bagajele sale, un geamantan negru și o geantă de mână verde, cu maci roșii, în care se aflau, printre altele, medicamente vitale de care e nevoie urgent pentru tratamentul cancerului! 

 

Iau în considerare și varianta că taximetristul a uitat de bagaje și a plecat inconștient, de aceea, dacă citești acest mesaj, omule, te rog să predai sacoșa cu medicamente”, a fost mesajul transmis de taximetriști, la solicitarea Adinei Țibu, fiica femeii păgubite. 

Comentarii Facebook