Taximetrist de la Diesel, înjunghiat pe strada Observatorului! A APUCAT să dea alarma prin stație

 

Un taximetrist de la firma Diesel a fost înjunghiat în picior, pe strada Observatorului, din cartierul Zorilor, în zona Sigma Center. 

 

Totul a pornit de la o șicanare în trafic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.30. Un șofer i-a tăiat calea taximetristului, între cei doi existând probleme mai vechi. Aceștia au coborât din mașini și s-au luat la bătaie. Taximetristul a apucat să dea alarma prin stație, dar a fost înjunghiat în picior de celălalt șofer. 

 

În zona Sigma Center s-au adunat rapid mai mulți taximetriști, care l-au imobilizat pe șoferul care a scos cuțitul. Mașina taximetristului de la Diesel are și parbrizul spart, au precizat polițiștii care au făcut ancheta la fața locului.

 

Taximetristul înjunghiat a fost dus la UPU, iar agresorul la Secția 6 Poliție. Acesta consumase băuturi alcoolice. 

 

În jurul orei 4.30, polițistii au intervenit pe strada Obersvatorului pentru a aplana o altercație survenită între doi conducători auto și alte persoane prezente la fața locului. În cauză se fac cercetări pentru lovire sau alte violențe, distrugere și conducerea unui auto sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

-------------------

UPDATE

 

Polițiștii precizează că parbrizul ar fi fost spart cu un cuțit, dar șoferul agresor neagă că ar fi avut unul asupra lui. 

 

Cercetările continuă.

Comentarii Facebook