Scandalagii reținuți de Poliție în Piața Gării. Au amenințat angajații unui magazin și un echipaj de poliție



Mai mulți scandalagii au fost prinși de polițiști duminică dimineața după ce au agresat angajații unui magazin alimentar din Piața Gării.

La data de 7 septembrie a.c., ora 04:52, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie, în urma unui apel SNAU 112, s-au deplasat în Piaţa Gării din Cluj-Napoca pentru a aplana un conflict spontan dintre mai multe persoane.

La faţa locului s-a costatat că în faţa unui magazin se aflau mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au ameninţat personalul agentului economic. Aceştia ar fi fost nemulţumiţi de produsele care le-au fost vândute şi au devenit recalcitranţi”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Nici după sosirea echipajului de poliție aceștia nu și-au schimbat comportamentul agresiv refuzând şi să se legitimeze, doi bărbaţi dintre cei găsiţi la faţa locului au fost imobilizaţi pentru a fi conduşi la sediul Secţiei 2 Poliţie.

Când au văzut că cei doi sunt imobilizați, alte cinci persoane au intervenit pentru a-i împiedica pe oamenii legii.

Polițiștii au solicitat intervenția mai multor echipaje şi a jandarmilor, persoanele recalcitrante fiind toate conduse la sediul poliţiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj” şi „tulburarea liniştii şi ordinii publice”, fapte prevăzute de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook