Taximetrist clujean lovit în cap! Atacatorul a fugit - Cine îl recunoaște?

 

Un bărbat acuzat de taximetriști că fuge fără a plăti cursele ar fi lovit în cap un șofer de la firma Pritax.

 

Acest personaj a lovit, azi (duminică, 25 septembrie) un taximetrist de la Pritax, în cap pe strada Dumbrava Rosie si a fugit! Va rugam sa ne ajutati cu mediatizarea cazului pentru ca se pare ca politia nu prea poate!! Colegul a fost preluat de SMURD si dus la UPU”, ne-a relatat un taximetrist.

 

Bărbatul acuzat de agresiune i-a mai înșelat pe taximetriști.

 

E un țepar care nu plateste cursa. Își comandă zilnic taxi pe strada Gladiolelor 2 sau pe Dumbrava Roșie. Joi, mi-a dat teapă de 28 de lei, azi i-a dat de 13 lei unui coleg de la Terra. Te rog distribuie sa nu il mai ia nici un coleg in masina”, scrie pe pagina de Facebook a Asociației Taximetristilor Cluj.

 

La data de 25.09.2016, in jurul orei 15:40, Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca un taximetrist a fost agresat de catre un client.

 

Conform primelor verificari, incidentul s-ar fi produs pe strada Gladiolelor, din Cluj-Napoca. Clientul ar fi lasat taximetristului un telefon mobil, drept gaj, timp in care s-ar fi deplasat pentru a-i aduce banii care reprezentau contravaloarea cursei efectuate. La intoarcere, cel in cauza i-ar fi comunicat taximetristului ca nu are bani pentru a efectua plata si ar fi incercat, prin violenta, sa isi revendice telefonul mobil.

 

In urma sesizarii, politistii au identificat persoana banuita de comiterea faptei, iar persoana vatamata a fost indrumata in vederea depunerii unei plangeri penale.

 

Pana in prezent, la nivelul Sectiei 1 Politie nu a fost depusa plangere”, precizează Poliția Cluj.

 

Comentarii Facebook