Târgul de Crăciun de la Cluj revine în 2022, fără restricții: „Piața Unirii din Cluj va fi gazda relaxării, a luminițelor și veseliei”


Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, anulat în anul 2020 din cauza pandemiei de COVID-19 și cu restricții în anul 2021, revine în acest an în plină forță. La Cluj a început deja numărătoarea inversă până la deschiderea târgului. 

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi inaugurat pe 18 noiembrie. În acest an, potrivit organizatorilor, târgul va fi chiar mai mare decât în edițiile trecute, iar subiectul principal va fi „relaxarea”.

Avem tema de relaxare, o să-l găsiți pe ren făcând poziții yoga, vom avea mai multe căsuțe ca anul trecut. Vom avea și carusel și roată, tramvaiul lui Moș Crăciun, căsuța lui Moș Crăciun.", a declarat Mihai Oprean, directorul târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. 

Clujenii se vor putea bucura de magia sărbătorilor de iarnă, în Piața Unirii, în perioada 18 noiembrie - 31 decembrie.

Din 18 noiembrie și până în 31 decembrie, Piața Unirii din Cluj va fi gazda relaxării, a luminițelor, veseliei, zâmbetelor, cadourilor, cântecelor, colindelor și a poveștilor la gura sobei. După un an lung și plin, te invităm cu copii, bunici, prieteni, să te relaxezi. Da, chiar meriți să te distrezi și să ai parte de zeci și zeci de experiențe de neratat.”, au anunțat organizatorii Târgului de Crăciun.

Foto: Facebook/Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

Comentarii Facebook