Tânăra dispărută din Cluj, care a fost găsită moartă, era membră UDMR: „Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!”


Beáta Molnár a dispărut din Cluj-Napoca în 23 mai, și a fost găsită moartă în zona unei benzinării dezafectate din satul Corniţel, comuna Borod, aproape de  Aleșd. Cadavrul tinerei a fost găsit miercuri, în jurul orei 15.00.

Tânăra a plecat din Cluj-Napoca alături de Bone Ferenc, iubitul său, fără să se mai știe nimic de ea, de luni până miercuri. Anchetatorii ştiu că cel care a însoţit-o pe Molnár Beáta este cunoscut cu antecedente violente, Boné Ferenc a fost cadru didactic al Facultății de Arte Film, Fotografie și Media de la Universitatea Maghiară Sapientia Transilvania (EMTE) din Cluj-Napoca. Luni, polițiștii i-au percheziționat locuinţa.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, UDMR precizează că Bea era membră activă a partidului. Colegii o cunoșteau ca pe un om „creativ” și definit de sensibilitate. 

Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. O cunoșteam ca pe un om creativ, era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!", se arată mesajul apărut pe pagina de Facebook al RMDSZ.

Boné Ferenc, căutat de polițiștii clujeni

Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia”, anunță IPJ Cluj.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

bonne.jpeg

Comentarii Facebook