Tanar prins in timp ce comercializa petarde. Vezi VIDEO cu mama lui facandu-le scandal politistilor

 

Un tanar in varsta de 25 de ani a fost prins de catre Politia Locala in timp ce incerca sa-i vanda petarde unui batran, langa hala din Piata Mihai Viteazul.

Acesta a fost perchezitionat iar asupra sa au fost gasite trei cutii de petarde a cate 60 de bucati fiecare. Acesta risca inchisoare de la 3 luni la 3 ani pentru vanzarea neautorizata de materiale pirotehnice.

"Politistii din cadrul Politiei Locale au prins langa hala din Piata Mihai Viteazul un cetatean care oferea spre vanzare petarde. Acest lucru constituie infractiune si el va fi predat lucratorilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, sectia arme si munitie, in vederea continuarii cercetarilor" Sorin Oltean, sef inspectie comerciala din cadrul Politiei Locale Cluj.

Mama tanarului a le-a facut scandal politistilor, aparandu-si fiul sustinand ca nu a furat si nu a dat in cap ci doar a vrut sa faca un ban. Aceasta s-a mai calmat putin insa la vederea reporterilor.

"Trebuie sa facem orice ca sa traim, nu am furat, nu am dat in cap, vindem doar ca sa traim si nu sa facem palate", a spus mama tanarului prins.

Cetatenii sunt sfatuiti sa cumpere astfel de obiecte d ela magazinele avizate de catre ITM si IPJ pentru a nu cumpara marfa expirata sau de proasta calitate pentru ca exista riscul de a se intampla accidente.

 

Vasile Ielciu

Comentarii Facebook